Kenge Shqip - Eja Chords

 
         
         
         
         
         
X
X
2
3
1
5 fr
         
         
         
         
         
X
1
3
4
2
1
10 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
1
1
5 fr
         
         
         
         
         
X
X
3
2
1
2 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
X
10 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
1
1
1

12 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
3
4
2
         
         
         
         
         
X
3
2
1
3 fr
         
         
         
         
         
X
1
2
3
4
1
8 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
3 fr
         
         
         
         
         
X
1
X
3
4
1
5 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4
10 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
3
4
3

12 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1
3 fr
         
         
         
         
         
X
         
         
         
         
         
3
2
4
3 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
         
         
         
         
         
2
1
3
4
3 fr
         
         
         
         
         
X
X
3
2
1
1
5 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
3
4
3
7 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1

10 fr
         
         
         
         
         
X
1
2
3
4
X
10 fr
         
         
         
         
         
X
1
3
3
3
1
12 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4

B

variations
         
         
         
         
         
X
1
2
3
4
1
6 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
         
         
         
         
         
X
1
4
4
4
X
         
         
         
         
         
X
1
X
3
4
1
3 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4
8 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
3
4
3

10 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1
No chord
    
Standard guitar tuning:
E
A
D
G
B
E
No capo

Intro

Dm

DmKembezbathur ullijnte Brigjeve vetmojne Asnje lajm, asnje fjale Vec zogj qe vijne e shkojne (Vajza e valave pret) DmKembezbathur ullijnte Brigjeve vetmojne Asnje lajm, asnje fjale Vec zogj qe vijne e shkojne C Ku je, ku je O enderr e merguDmar C Malli po pret Dhe loti u trDmet DmEja me diellin eja Eja dhe perpije dGetin Merre bBoten fCalma qDmiellin DmEja me diellin eja Eja dhe perpije dGetin Kemi lBindur, bCashke do vdDmesim DmVajz'e valave pret Dhe era flet me detin Permbi zallin e shkrete Ne heshtje, yjet heshtin C Ku je, ku je O enderr e merguDmar C Malli po pret Dhe loti u trDmet DmEja me diellin eja Eja dhe perpije dGetin Merre bBoten fCalma qDmiellin DmEja me diellin eja Eja dhe perpije dGetin Kemi lBindur, bCashke do vdDmesim

All Content on this page is the property of the copyright owner of the original composition.