Kenge Shqip - Nje Jete Me Ty Chords

 
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
5 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1
3 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
2
4
3
         
         
         
         
         
X
X
3
2
1
1
8 fr
         
         
         
         
         
X
1
3
3
3
1
10 fr
         
         
         
         
         
4
3
1
1
1
X

10 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4
         
         
         
         
         
X
3
2
1
3 fr
         
         
         
         
         
X
1
2
3
4
1
8 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
3 fr
         
         
         
         
         
X
1
X
3
4
1
5 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4
10 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
3
4
3

12 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1
3 fr
         
         
         
         
         
X
         
         
         
         
         
3
2
4
3 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
         
         
         
         
         
2
1
3
4
3 fr
         
         
         
         
         
X
X
3
2
1
1
5 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
3
4
3
7 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1

10 fr
         
         
         
         
         
X
1
2
3
4
X
10 fr
         
         
         
         
         
X
1
3
3
3
1
12 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4
No chord
    
Standard guitar tuning:
E
A
D
G
B
E
No capo
N.C.Nje melodi Solli vjeshten krejt papritur brenda meje Nje vjeshte me shi Mbi piano rri Dhe tastiera indiferente nuk pergjigjet S'pergjigjesh ti Hape ti qiFellin Vjeshta tek une te mos vCije Mbi piano rrGi Dhe tastiFera indiferente nuk pergjigjet S'pergjigjesh tCi

G F C

Aaaaa Aaaa AaAaaa   X2
Eja te lFutem Kam shume deshire te rrish tek uCne Notat te thGone Se aFi te do dhe prane dhe larg njeheresh Te dua shCume

G F C

Aaaaa Aaaa AaAaaa   X2
Nje jete me tGy Dhe asgjFe u be gjithcka papritur A e besCon Nje jete me tGy Dielli shFiun e largon papritur A e besoCn Ja engjejt Ferdhen te te thCone Se vec per tFy per ty une po kendCooG-oFoj E dFua e dua e dua nje jete me tCy

G F

Aaaaa Aaaa

Nje jete me tCy

G F

Aaaaa Aaaa

Nje jet me tCy

All Content on this page is the property of the copyright owner of the original composition.