Kenge Shqip - Nuk Di Chords

 

Gm

variations
4 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
1
1
1
6 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
3
4
2
4 fr
         
         
         
         
         
X
X
3
1
1
1
         
         
         
         
         
4
2
1
X
X
X
8 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
X
11 fr
         
         
         
         
         
X
1
3
4
2
1
         
         
         
         
         
2
3
1
4 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1
7 fr
         
         
         
         
         
X
1
4
4
4
X
2 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
2
4
3
4 fr
         
         
         
         
         
4
3
1
2
1
7 fr
         
         
         
         
         
X
1
3
3
3
1

9 fr
         
         
         
         
         
4
3
1
1
1
X
9 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4
12 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
4 fr
         
         
         
         
         
X

F

variations
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
         
         
         
         
         
X
X
3
2
1
1
6 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1
4 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
2
4
3
9 fr
         
         
         
         
         
X
1
3
3
3
1
11 fr
         
         
         
         
         
4
3
1
1
1
X

11 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4

Em

variations
6 fr
         
         
         
         
         
X
1
3
4
2
1
         
         
         
         
         
X
X
1
3
4
2
3 fr
         
         
         
         
         
X
4
2
1
X
X
6 fr
         
         
         
         
         
X
1
X
X
2
1
3 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
X
11 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
1
1
1
No chord
  
Standard guitar tuning:
E
A
D
G
B
E
No capo

Intro

 Gm        E    F
e|-------------------------------------------------------|
B|-----4-----4h5p4------5--------7-----------------------|
G|-------4----------------4--------6---------------------|
D|---6-----6----------6--------8-------------------------|
A|------------------7--------9---------------------------|
E|-4-----------------------------------------------------|X2
GmDita ndalet akrEepat hFapat e Gmsaj Puthja falet jEam i huFaj nuk kam Gmfaj Nuk di te pres pEo nuk prFite dhe Gmti Nuk di te vdes pEo nuk vdFiqa nga Gmty GmDita ndalet akrEepat hFapat e Gmsaj Puthja falet jEam i huFaj nuk kam Gmfaj Nuk di te pres pEo nuk prFite dhe Gmti nuk di te vdes pEo nuk vdFiqa ngaE ty F Ref.X2 Pa Gmty me ty do vFazhdoj rrugen Emqe kam nEisur GmDo te shfletoj pas fFaqes Emqe kam grEisur Pa Gmty me ty do vFazhdoj rrugen Emqe kam nEisur GmDo te shfletoj pas fFaqes Emqe kam grisEur F Gm Nuk Gmdi te fal dhEe pse rFende gaGmboj Nuk di te ndal ndEonese nuk dFi ku te shGmkoj Nuk Gmdi te fal dhEe pse rFende gaGmboj Nuk di te ndal ndEonese nuk dFi ku te shkEoj F Ref.X2 Pa Gmty me ty do vFazhdoj rrugen Emqe kam nEisur GmDo te shfletoj pas fFaqes Emqe kam grEisur Pa Gmty me ty do vFazhdoj rrugen Emqe kam nEisur GmDo te shfletoj pas fFaqes Emqe kam grisEur F Gm

All Content on this page is the property of the copyright owner of the original composition.