Kenge Shqip - Sa Shume Qe Kam Gabuar Chords

 

G

variations
4 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
4 fr
         
         
         
         
         
X
X
3
2
1
1
6 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
2
4
3
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4
8 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1
11 fr
         
         
         
         
         
X
1
2
3
4
X

11 fr
         
         
         
         
         
X
1
3
3
3
1

D/G

variations
         
         
         
         
         
1
X
X
2
4
3
3 fr
         
         
         
         
         
X
X
3
1
2
1
8 fr
         
         
         
         
         
X
3
1
1
1
4
3 fr
         
         
         
         
         
1
4
3
1
2
1
         
         
         
         
         
1
3
4
1
1
1
         
         
         
         
         
X
X
3
1
1
1
3 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
3
4
2
8 fr
         
         
         
         
         
X
1
3
4
2
1
5 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
X

C

variations
4 fr
         
         
         
         
         
X
1
2
3
4
1
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1
4 fr
         
         
         
         
         
X
1
4
4
4
X
6 fr
         
         
         
         
         
4
3
1
1
1
X
6 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4
9 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1

11 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
3
4
3

D

variations
3 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1
6 fr
         
         
         
         
         
X
1
2
3
4
1
         
         
         
         
         
X
X
1
2
4
3
3 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
X
8 fr
         
         
         
         
         
4
3
1
1
1
X
8 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4

11 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
         
         
         
         
         
X
3
2
1
3 fr
         
         
         
         
         
X
1
2
3
4
1
8 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
3 fr
         
         
         
         
         
X
1
X
3
4
1
5 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4
10 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
3
4
3

12 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1
3 fr
         
         
         
         
         
X
No chord
    
Standard guitar tuning:
E
A
D
G
B
E
No capo

Intro

G D/G Fm C D

e|-----------------------------------------------------------------------|
B|-4/6-4--4-4-5-6--/6-4-4-------------4/6-4--4---4-5-6--/6-4-4-----------|
G|------------------------5-3-5-1--------------5---------------5-3-5-1---|
D|--------------------------------3--------------------------------------|
A|-----------------------------------------------------------------------|
E|-----------------------------------------------------------------------|
NCje thengjCill paksa te sFmhuar CTi e frCyve vec nje Fmhere TaCni nga dhCimbjet mos dFmruaj Afer zjarrit ndezur Cqe kaq shCume te dFmjeg TaCni nga dhCimbjet mos dFmruaj Afer zjarrit ndezur Cqe kaq shCume te dFmjeg Sa shGumeD/G qe kam gabFmuar C D GSi s'me shkoi aD/Gspak ne mFmendje C D Se GendrratD/G qe per ty I tFmhura C D GDo me jepnin D/Gkaq shume dFmhembje C D X2

Intro

ThCelle ne shpCirtin tFmim Per Cty thurCa shume Fmendrra MendCova se Cerdhi kFmoha Dhe I lashe te lira tCe dilnCin nga Fmzemra MendCova se Cerdhi kFmoha Dhe I lashe te lira tCe dilnCin nga Fmzemra Sa shGumeD/G qe kam gabFmuar C D GSi s'me shkoi aD/Gspak ne mFmendje C D Se GendrratD/G qe per ty I tFmhura C D GDo me jepnin D/Gkaq shume dFmhembje C D

All Content on this page is the property of the copyright owner of the original composition.