Kenge Shqip - Zoteria Juaj Chords

 
         
         
         
         
         
X
2
3
1
5 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
1
1
1
5 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
1
1
8 fr
         
         
         
         
         
X
3
2
4
1
2 fr
         
         
         
         
         
X
1
4
4
4
7 fr
         
         
         
         
         
X
1
3
4
2

9 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
X
12 fr
         
         
         
         
         
X
1
3
4
2
1
5 fr
         
         
         
         
         
X
         
         
         
         
         
3
2
4
3 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
         
         
         
         
         
2
1
3
4
3 fr
         
         
         
         
         
X
X
3
2
1
1
5 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
3
4
3
7 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1

10 fr
         
         
         
         
         
X
1
2
3
4
X
10 fr
         
         
         
         
         
X
1
3
3
3
1
12 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4
         
         
         
         
         
X
3
2
1
3 fr
         
         
         
         
         
X
1
2
3
4
1
8 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
3 fr
         
         
         
         
         
X
1
X
3
4
1
5 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4
10 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
3
4
3

12 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1
3 fr
         
         
         
         
         
X

B

variations
         
         
         
         
         
X
1
2
3
4
1
6 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
         
         
         
         
         
X
1
4
4
4
X
         
         
         
         
         
X
1
X
3
4
1
3 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4
8 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
3
4
3

10 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
5 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1
3 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
2
4
3
         
         
         
         
         
X
X
3
2
1
1
8 fr
         
         
         
         
         
X
1
3
3
3
1
10 fr
         
         
         
         
         
4
3
1
1
1
X

10 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4
No chord
  
Standard guitar tuning:
E
A
D
G
B
E
No capo
AmPse po me qortoni zoteria jGuaj Vajzen tuaj e dua dhe per te vAmuaj Me Amquajtet huligan dhe shkatrGaz, dhe shkatraz The sje per vajzen time more rruAmgac, more rrugac KCur therras ne telefon shan e berGtet, shan e bertet Vajzen tuaj se leshoni ne qyAmtet, ne qytet AmPse po me qortoni zoteria jGuaj Vajzen tua e dua dhe per te Amvuaj Pse spo na lejoni te lutem me thGuaj Dhe kur ajo me do zoteria jAmuaj

Solo

 Am         Am        G         G
e|-------------------------------------10-8-7h8p7---------10-8-7----------|
B|--------------10-8-------------10-8-------------10-10-8--------10-10-8--|
G|----------7-9--------------7-9------------------------------------------|
D|-7-7h9h10-----------7h9h10----------------------------------------------|
A|------------------------------------------------------------------------|
E|------------------------------------------------------------------------|
 Am         Am        G         G
e|-------------------------------------10-8-7h8p7---------10-8-7------------|
B|--------------10-8-------------10-8-------------10-10-8--------10-10-8----|
G|----------7-9--------------7-9--------------------------------------------|
D|-7-7h9h10-----------7h9h10------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
E|--------------------------------------------------------------------------|
  C     B     Am            C     B      Am
e|------------------------------------------------8-7p5\3--3----------------|
B|-/5-3h5p3-1-3-1-0-0h1-------5-5-3-5--5h6-6p5-3-------------6-5h6h8p6p5-/5-|
G|----------------------3-2-2-----------------------------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
E|--------------------------------------------------------------------------|
Me qAmuajtet te semure dhe te mGarre, dhe te marre The ti ske shtepi more qyAmqar, more qyqar CUne kam zemer te qete e shpirt fisnGik, shpirt fisnik Nuk jam si ti i eger dhe pasaAmnik, dhe pasanik AmPse po me qortoni zoteria jGuaj Vajzen tua e dua dhe per te Amvuaj F G Am Pse spo na lejoni te lutem me thGuaj Dhe kur ajo me do zoteria jAmuaj G Zoteria jAmuaj G Zoteria jAmuaj!

All Content on this page is the property of the copyright owner of the original composition.