Vlatko Lozanoski - Obicen Bez Tebe Chords

 
         
         
         
         
         
X
X
1
3
2
2 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1
5 fr
         
         
         
         
         
X
1
2
3
4
1
5 fr
         
         
         
         
         
X
1
4
4
4
X
7 fr
         
         
         
         
         
4
3
1
1
1
X
7 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4

10 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
12 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
3
4
3
5 fr
         
         
         
         
         
X
X
         
         
         
         
         
2
3
1
4 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1
7 fr
         
         
         
         
         
X
1
4
4
4
X
2 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
2
4
3
4 fr
         
         
         
         
         
4
3
1
2
1
7 fr
         
         
         
         
         
X
1
3
3
3
1

9 fr
         
         
         
         
         
4
3
1
1
1
X
9 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4
12 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
4 fr
         
         
         
         
         
X
         
         
         
         
         
X
1
2
3
5 fr
         
         
         
         
         
1
3
4
2
1
1
2 fr
         
         
         
         
         
X
1
1
1
4
         
         
         
         
         
X
X
1
2
2 fr
         
         
         
         
         
3
2
1
1
1
4
7 fr
         
         
         
         
         
X
X
1
3
4
3

9 fr
         
         
         
         
         
X
4
3
1
2
1
12 fr
         
         
         
         
         
X
1
3
3
3
1
No chord
    
Standard guitar tuning:
E
A
D
G
B
E
No capo
DБез тебEе не се Aрадувам Не зборуDвам тажен Eсум И не се познавAам Но сонцеDто ПонекоEгаш на прозор Aдоаѓа Од мислиDве ЗамрзнаEти ти се Aпојавуваш Можам да Dнаправам Eсе Ако помAислам на тебе Тогаш се Dчувствувам Eјас НајсиAлен Можам да Dнаправам Eсе Да Aрушам се пред себе Ако Dзаминеш Eсум AОбичен DЗаморEен душа Aнемам јас Да побеDгнам ЗабораEвам дека Aнемам спас Но сонцеDто ПонекоEгаш на прозор Aдоаѓа Од мислиDве ЗамрзнаEти ти се Aпојавуваш Можам да Dнаправам Eсе Ако Aпомислам на тебе Тогаш се Dчувствувам Eјас НајAсилен Можам да Dнаправам Eсе Да Aрушам се пред себе Ако Dзаминеш Eсум AОбичен

All Content on this page is the property of the copyright owner of the original composition.