You'll need a Plus subscription and a desktop browser to print this page
https://www.songsterr.com/a/wa/plus
gDAD1Intro=14844234567822977777777107777777711555555512121212111199134444444414222222221555555555162222222217777777771899977999195555555201212121111992144444444222222222223555555552422222Ter-2lam-2bat2P. M.P. M.P. M.P. M.25Verse 177777ham-7pirku267me-7le-7wat-77kan7jan-jiP. M.P. M.P. M.P. M.27555555Ter-ti-285dur5me-5non-55ton5DVP. M.P. M.P. M.P. M.P. M.P. M.29444444D302Per-22gi-22lah2de-31555555P. M.P. M.P. M.P. M.P. M.P. M.322222223377777734777777P. M.P. M.P. M.P. M.P. M.P. M.355555553655555537444444P. M.P. M.P. M.P. M.P. M.P. M.382222223955555540222ngan-22ku241Pre-Chorus4Dan4punkau422ter-2amdi-4300saTakbi-44ten-2kan2li-2tu-pi-45han44o-It's46kay2224755555548222takeyour2time49Chorus 1777Ja-77777507777ngan7me-7na-7ngis751la-5gi555I-5555212121211ni11bu-9kan9sa-534lah-44mu44444542Sa-22at22e-2sok2da-2555tang5555555567777ku7a-7kan7kem-757ba-777li7777758777777Ja-7ngan759me-5na-55ngis5la-5556012121211gi119I-9ni614bu-44kan44sa-44lah-4622mu22222Sa-2at2635e-5555sok5da-5tang564ku7a-77kan77kem-77ba-765Post-Chorus77777777667777777767555555568121212111199694444444470222222227155555555722222222273Verse 27777777774777775977555555555765555555777999991212127877777777795555555580li77777Men-77co-7P. M.P. M.P. M.P. M.P. M.P. M.817777778277777783555555P. M.P. M.P. M.P. M.P. M.P. M.845555558544444486222222baP. M.P. M.P. M.P. M.87men-5da-55pat-55kan-5mu8822222Per-2gi-89Pre-Chorus44lah4ngan-4de-9022ku2Per-29155gi-5ngan-5lahde-92ku22Dan2pun2kau93ter-44di-44am94Tak2222955555559622bi-7saten-7tu-97Chorus 2kan77pi-7li-77777987777han77It's7o-799kay555take5your55510012121211time1199Ja-1014ngan44me-44na-44ngis41022la-22gi222I-2ni21035bu-55555551042222kan2sa-6lah-6mu6105777Sa-777771067777at7e-7sok7da-7107tang5ku55a-5kan55510812121211kem-11ba-99li10944444Ja-44ngan41102me-22na-22ngis2la-2gi211155555I-5ni5bu-5112kan2sa-22lah-22mu222113Solo Guitar 1444711455571154447116555222117444711855571195555555512077777777121Bridge512212312401255Sa-ate-sokda-tang1264kua-kankem-ba-1272liMen-co-ba128da-2pat-02kan-4mu24men-1295130413177777777132777133Solo Guitar 27777777713477777777135555555513612121211119913744444444138222222221395555555514022222666141777777771427777777714355555551441212121111991454444444414622222222147555555551482222Bu-2at2nya-2ta2149Final Chorusmim-77pi7i-777771507777ni77Kar-7na7151tak5a-55da5mim-55551521211911pi-9ku7yang9ti-71534dak44me-44li-44bat-41542kan22ka-22mu22Ja-21555ngan55555551562222me-2na-6ngis6la-6157gi777I-777771589997ni7bu-9kan9sa-9159lah-5mu55555516012121211Sa-11at9e-9sok1614da-44tang44ku44a-41622kan22kem-22ba-22li2163555555Ja-5ngan5164me-2na-22ngis22la-22gi2165Outro7777777716677777777167121212121212I-12ni12168bu-12kan1212sa-1212lah-1212mu12169777777771707777777717112121212121212Sa-12172at12e-1212sok1212da-1212tang12173
Change tuning (R)